KOMPLEX INNOVATÍV KULTURÁLIS TÉR

KÜLDETÉSÜNK

„Emberről, emberek által, embereknek”

Egyesületünk univerzális horizonton öleli át az alkotó és előadóművészetek széles spektrumát. Összművészeti célkitűzéseink alapját képezi az „új – egyedi – különleges”, klasszikus és modern művek és alkotások közzététele, bemutatása, népszerűsítése, Magyarországon, Európában, az Egyesült Államokban és a nagyvilágban.

Kreatív kulturális alkotóközösségünkben éppúgy megtalálható a fiatal pályakezdő, mint a nagy tapasztalattal rendelkező előadó-alkotó, a közös nevező mindig a művészi értékkelbíróság, s az arra való törekvés. Közösségünkben a zeneművészet, színházművészet, táncművészet, filmművészet, képzőművészet, fotóművészet, alkalmazott grafika, és valamennyi alkotó- és előadóművészeti ág képviselteti magát, hiszen mind magában hordozza az  emberről, emberek által, embereknek küldetést. A mindenkori művészetek egyik legnemesebb küldetése, hogy különbséget tegyen a jó és rossz, az értékes és értéktelen, az igaz és a hamis közt, segítse a fiatal generációkat az érték keresés és értékteremtésben, valamint az értékkel bíró alkotásokkal teremtsen megtartóerőt mindazoknak, akik törekvést, időt és pénzt áldoznak arra a nemes küldetésre, amit úgy hívunk: művészet. Nyitott alkotó közösségünk nemre, fajra, vallásra tekintet nélkül képviseli az egyetemes emberi és művészeti értékeket. Azt valljuk hogy a mindenkori kultúra az embereket nem eltávolitja, hanem éppen ellenkezőleg, hidakat teremt, olyan értékközösségeket, melyek világunkat többé, jobbá és értékesebbé teszik. Tekintsd meg tervezett produkcióinkat, programjainkat és vedd fel a kapcsolatot velünk, ha szeretnél hozzánk csatlakozni, részt venni az alkotómunkánban, vagy szeretnéd törekvéseinket támogatni!

aktuális

Személyiségfejlesztő, önismereti és problémamegoldó drámapedagógia kurzus

Kattints a részletekért!

CASTING! New Orleans-tól a Broadway-ig – show műsor – 2022 ösz

Várjuk énekesek és táncosok jelentkezését!

Kattints a részletekért!

KIK vagyunk?

SZÍNHÁZ

Ismerd meg 2006-ban alakult kamaraszínházunk tevékenységét, repertoárját, csapatát.
Kukkants bele mindennapjainkba próbáinkba, sikereinkbe és eddigi alkotómunkánkba. Ha tetszik, amit látsz - csatlakozz társulatunkhoz és játssz nálunk!

KREATÍV ALKOTÓTÉR

Több vagyunk mint színház - alkotóműhely vagyunk. időszakos és állandó jellegű kooperációt folytatunk előadóművészekkel és más műhelyekkel, hazai és nemzetközi projektek, programok és produkciók megalkotása és megvalósítása céljából.


KÉPZŐ STÚDIÓ

Régi álmod, hogy színész legyél?
Szenvedélyed a szereplés?
Tánccal tudod magad a legjobban kifejezni?
Képzéseink és kurzusaink széles palettájából választhatod ki a neked leginkább tetszőt!
Próbáld ki és fejleszd magad az előadóművészeteken keresztül!