mecenatúra és kreativitás

LÉGY PÁRTOLÓ TAG!

Természetes- vagy jogi személyként egyaránt lehetsz pártoló tag.
OSZD MEG ÖTLETEID!

Van egy jó darabod, de nincs, aki eljátssza? Megvannak a színészek, de nincs, aki rendezzen? Szívesen átadnád a tudásod, de nincs kinek?

Mi vevők vagyunk rá! Hozd hozzánk!

ADOMÁNYOZZ!

Ha támogatnál minket, de nem tudod, hogyan - adományozz! Minden adományért hálásak vagyunk - jelmezért, díszletért, vagy akár egy csekély összegért.

LEGYÉL A MECÉNÁSUNK!

A 21. században a kultúra is egyfajta termék, szolgáltatás. Olyan termék és szolgáltatás, amely képes eljuttatni az adott célközönség felé a minőségi termék és szolgáltatás brandjét. A kultúra nem csak önállóan képes értékeket képviselni, hanem a kapcsolódó ipari, technológiai minőséget is közvetíti. Még emlékszünk a Pepsi Michael Jackson-nal híressé vált videokipjében látott árukapcsolására, amely jól illusztrálja a minőség és a színvonal kiegészítő, egymást erősítő jellegét. Erre csak az a minőségi kultúra képes, amelyet többek közt kreatív csapatunk képvisel. Komplex Innovatív Kulturális Egyesületünk fiatal tehetséges és tapasztalt szakértőkből álló csapata egyrészt igény szerint kitalálja, megfogalmazza, felépíti az Ön brandjét, figyelembe véve az adott cég üzleti szempontjait, érdekeit, másrészt várja azon leendő partnereit, akik támogatni, s ezzel együtt kapcsolódni, megjelenni szeretnének a magyarországi és nemzetközi projektjeinkben. Mind a magyarországi, mind a nemzetközi produkcióink új, egyedi és különleges koncepciókat tartalmaznak, mindegyik premier és világpremier is egyben.

Keressen bennünket és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Bankszámlaszámunk (KIKTér Egyesület)

50420386-10005147 (Takarékbank)

TÁMOGATÓINK

ALKOTÓTÉR

PROJEKTEK

Tekintsd meg meglévő és tervezett magyar és nemzetközi projektjeinket!

PRODUKCIÓK

Nézz bele repertoárunkba!